Ne pomaže ni to što je najbogatija žena na svijetu: Meri-Kejt Olsen ostavio 17 godina stariji muž

GS
Ne pomaže ni to što je najbogatija žena na svijetu: Meri-Kejt Olsen ostavio 17 godina stariji muž

Strani mediji prenose da se glumica Meri-Kejt Olsen razvodi od supruga Olivera Sarkozija.

Ona je pokušala još u aprilu da podnese zahtev za razvod braka od francuskog bankara, ali je sud saopštio da neće pokretati postupak zbog pandemije koronavirusa.
Sada je Olsenova ponovo zatražila sprovođenje postupka, kako njih dvoje već ne žive zajedno. No, i ovog puta naišla je na zatvorena vrata - rečeno joj je da sudovi u Njujorku ne prihvataju prijave za razvod i da su otvoreni samo za hitne slučajeve.

Potom je glumica nastavila da insistira karakterišući svoj slučaj kao hitan, a i sam Sarkozi tražio je da se realizuje njihov predbračni ugovor.

Podsetimo, "Forbs" je 2007. svrstao Meri-Kejt i njenu sestru bliznakinju u najbogatije žene u svijetu zabave sa procjenjenim bogatstvom od 100 miliona dolara.

Inače, Oliver Sarkozi je 17 godina stariji od ove modne kreatorke i glumice, a polubrat je bivšeg francuskog predsjednika Nikolasa Sarkozija.

Situacija je trenutno veoma složena između sada već bivšeg para - navodno je Sarkozi slavnu plavušu primorao da se iseli iz stana u Njujorku, u kom su zajedno živeli, raskinuvši zakup tog stana, a da je prethodno nije upozorio.

Njegovi advokati naložili su joj da izađe do 18. maja, a ona je tražila da se taj rok produži do 30. maja. Meri-Kejt je upravo zato insistirala na hitnom postupku - jer je na taj način njena imovina zaštićena (zahtev za razvod automatski štiti partnersku imovinu).

Par je bio zajedno od 2012, a nemaju zajedničku decu, ali Sarkozi iz prethodnog braka ima dvije ćerke. Poslednji put su viđeni zajedno u novembru u društvu Ešli Olsen i njenog dečka Luisa Ajznera.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana