Наочале које је носила Опрах током интервјуа с Харијем и Меган постале хит

ГС
Наочале које је носила Опрах током интервјуа с Харијем и Меган постале хит

Наочале које је славна Опрах Winfrey носила током интервјуа с британским принцом Харијем и његовом супругом Меган постале су прави хит те су веома тражене.

 Наочале је произвела компанија Готти из Цириха у Швицарској која се бави производњом врхунских оквира. Ипак, интерес јавности за оквир који је носила Опрах је изненадио чак и ову компанију.

Интервју је прегледало најмање 50 милиона људи у САД-у, Великој Британији и широм свијета, а током разговора је славни пар тешко оптужио британску краљевску породицу.

Ипак, пажњу су привукле и наочале које је носила Опрах током драматичног интервјуа. Произвела их је компанија Готти из Њаденсила, малог града на обали језера Цирих, коју је основао Свен Готти 1993. године. Компанија производи оквире у малим количинама, око 10.000 мјесечно, а продају их неовисне оптике.

Оквири се праве у радионицама у Швицарској, а у просјеку коштају између 580 и 720 долара.

Међутим, модел ОР02 који је носила Опрах дизајнирао је лично Готти и то посебно за америчку ТВ легенду након што ју је упознао преко својих омиљених оптичара у Washingtonu.

"Дизајнирао сам два различита модела за њу, али када их је видјела, толико су јој се свидјели да није знала које да изабере па је узела оба пара. Winfrey има импресивну колекцију наочала, али ове воли због тога што су лагане упркос њиховој величини", изјавио је Gotti.

Опрах је недуго затим наручила око 20 пари наочала.

"Био сам помало изненађен њеном реакцијом. Већ је носила наше наочале у другим интервјуима, с Barackom Obamom, Lady Gagom, Dolly Parton, али након овог интервјуа, интерес за наочале долази са свих страна", додао је Gotti.

Његова компанија има много упита и захтјева оптичара након што су им се обратиле бројне муштерије, посебно у Великој Британији и САД-у. Сви они желе имати наочале као и Winfrey.

Сигурно је да ће Gottiи његов тим до 30 упосленика имати доста посла како би задовољили потражњу, преноси Кlix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана