Латино дива Џенифер Лопез проговорила о љубави: “Били смо и на терапији, то је доста помогло нашој вези”

ГС
Латино дива Џенифер Лопез проговорила о љубави: “Били смо и на терапији, то је доста помогло нашој вези”

Због пандемије вируса корона латино дива Џенифер Лопез и њен вјереник и чувени спортиста Алекс Родригез морали су да откажу венчање прошле године, а пјевачица каже да “можда једноставно није било право време”.

Џенифер Лопез је у интервјуу часопису “Алуреа”, говорила и о изазовима с којима се сусретала у каријери, на којој јој многи данас завиде.

“Кад сам се почела да се пробијам на сцену, у моди су биле мршавице. Ја то дефинитивно нисам била и сјећам се да су ме питали како се осјећам због тога. Одговорила сам им: 'Па сјајно!'. Желим да вјерујем да сам својом појавом помогла да се различити типови женског тијела почну сматрати 'нормалнима' и прихватљивима у шоу-бизу у свијету”, изјавила је Џенифер Лопез (51).

Она се осврнула и на живот током пандемије.

“На почетку пандемије сви смо се суочили са стрепњом, као да смо се одједном нашли у зони сумрака. Али драго ми је што сам напокон могла да проведем много више времена са дјецом и вјереником. Заједно смо играли бејзбол, сликали, посветили смо се малим стварима које иначе нисмо стизали да радимо”, рекла је Џеј Ло, која је прошле године због пандемије морала да откаже венчање са некадашњим бејзбол играчем Алексом Родригезом (45).

Каже да су потрошили мјесеце на организацију.

“То је требало да буде велика ствар, али можда једноставно није било право вријеме... У међувремену смо одрадили и терапију, мислим да је то пуно помогло нашој вези. Треба улагати у себе и увек радити на себи”, сматра звезда филма “Преваранткиње са Вол стрита”.

Иако су многи били увјерени да ће јој улога у споменутој криминалистичкој драми, у којој је глумила стриптизету, донијети номинацију за Оскара, то се на крају ипак није догодило.

“Признајем да ме то погодило, није ми било свеједно, али онда сам рекла себи: 'Не радиш ово да би на свој камин послагала десет Оскара или 20 Гремија'“, закључила је Џеј Ло.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана