Latino diva Dženifer Lopez progovorila o ljubavi: “Bili smo i na terapiji, to je dosta pomoglo našoj vezi”

GS
Latino diva Dženifer Lopez progovorila o ljubavi: “Bili smo i na terapiji, to je dosta pomoglo našoj vezi”

Zbog pandemije virusa korona latino diva Dženifer Lopez i njen vjerenik i čuveni sportista Aleks Rodrigez morali su da otkažu venčanje prošle godine, a pjevačica kaže da “možda jednostavno nije bilo pravo vreme”.

Dženifer Lopez je u intervjuu časopisu “Alurea”, govorila i o izazovima s kojima se susretala u karijeri, na kojoj joj mnogi danas zavide.

“Kad sam se počela da se probijam na scenu, u modi su bile mršavice. Ja to definitivno nisam bila i sjećam se da su me pitali kako se osjećam zbog toga. Odgovorila sam im: 'Pa sjajno!'. Želim da vjerujem da sam svojom pojavom pomogla da se različiti tipovi ženskog tijela počnu smatrati 'normalnima' i prihvatljivima u šou-bizu u svijetu”, izjavila je Dženifer Lopez (51).

Ona se osvrnula i na život tokom pandemije.

“Na početku pandemije svi smo se suočili sa strepnjom, kao da smo se odjednom našli u zoni sumraka. Ali drago mi je što sam napokon mogla da provedem mnogo više vremena sa djecom i vjerenikom. Zajedno smo igrali bejzbol, slikali, posvetili smo se malim stvarima koje inače nismo stizali da radimo”, rekla je Džej Lo, koja je prošle godine zbog pandemije morala da otkaže venčanje sa nekadašnjim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (45).

Kaže da su potrošili mjesece na organizaciju.

“To je trebalo da bude velika stvar, ali možda jednostavno nije bilo pravo vrijeme... U međuvremenu smo odradili i terapiju, mislim da je to puno pomoglo našoj vezi. Treba ulagati u sebe i uvek raditi na sebi”, smatra zvezda filma “Prevarantkinje sa Vol strita”.

Iako su mnogi bili uvjereni da će joj uloga u spomenutoj kriminalističkoj drami, u kojoj je glumila striptizetu, donijeti nominaciju za Oskara, to se na kraju ipak nije dogodilo.

“Priznajem da me to pogodilo, nije mi bilo svejedno, ali onda sam rekla sebi: 'Ne radiš ovo da bi na svoj kamin poslagala deset Oskara ili 20 Gremija'“, zaključila je Džej Lo.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana