Кристал из “Династије” се једва бранила од мушкараца, а онда је због депресије и дроге дотакла дно

ГС
Кристал из “Династије” се једва бранила од мушкараца, а онда је због депресије и дроге дотакла дно

Линда Еванс, глумица најпознатија по улози Кристал Карингтон у серији “Династија” недавно је прославила 78. рођендан далеко од сјаја и луксуза којим је некад била окружена

Средином 1980-их захваљујући улози Кристал Карингтон у серији “Династија” била је једна од највећих икона поп културе. Иначе, и прије “Династије” била је позната телевизијска глумица.

Још средином шездесетих глумила је у хит серији “The Big Valley”.  Први пут Еми 1969. и други пут 1981. године када је почео њезин успон. Међутим, нису само позитивне и лијепе ствари обележиле каријеру и приватни живот Линде Еванс, преноси Вечерњи лист. 

Након “Династије” Линда више није успјела да понови такав успех и ниједна њена улога није имала такав ефекат као улога Кристал Карингтон. Без обзира што је након “Династије” њена каријера доживела пад, медији су и даље са великим интересом пратили њен љубавни живот. 

Еванс је шест година била у браку с продуцентом Џоном Дереком који је оставио због глумице Мари Кејтлин Колинс која је тек напунила 18 година и која је након удаје за Џона променила име у Бо Дерек. То је у потпуности уништило Линду и признала је то једном и у интервју који је дала Опри Винфри.  “На сопственој кожи осјетила сам холивудски терор младости и љепоте. Имала сам тада 28 година, али изгледа да сам за Џона била престара. Једноставно послије тога сам стално имала утисак да нисам довољно добра и да морам што прије нешто да поправим на свом изгледу”, рекла је Линда.  Признала је да је због цијеле ситуације пала у депресију.

Од 1989. до 1998. била је у вези с музичарем Јанијем, али ни то јој није помогло да се извуче из депресије. Тада су почеле њене прве посјете естетским хирурзима, а што је време више одмицало и што је била старија то су и посјете тим хирурзима биле чешће. 

Када ни нов изглед није могао више да је учини срећном посегнула је за дрогом и прије неколико година осванула је на насловним странама магазина када је ухапшена због вожње под утицајем опијата. 

Било је то прије шест година и полиција је тада код ње у аутомобилу пронашла већу количину таблета за које није имала рецепт. 

Правдала се да их је узела због болова у леђима, мада изгледа да су пилуле итекако дјеловале на њу, с обзиром на то да је полицајцу дала кредитну картицу уместо возачке дозволе. 

Еванс је на крају кажњена условном затворском казном, а пилуле су јој одузете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана