Kristal iz “Dinastije” se jedva branila od muškaraca, a onda je zbog depresije i droge dotakla dno

GS
Kristal iz “Dinastije” se jedva branila od muškaraca, a onda je zbog depresije i droge dotakla dno

Linda Evans, glumica najpoznatija po ulozi Kristal Karington u seriji “Dinastija” nedavno je proslavila 78. rođendan daleko od sjaja i luksuza kojim je nekad bila okružena

Sredinom 1980-ih zahvaljujući ulozi Kristal Karington u seriji “Dinastija” bila je jedna od najvećih ikona pop kulture. Inače, i prije “Dinastije” bila je poznata televizijska glumica.

Još sredinom šezdesetih glumila je u hit seriji “The Big Valley”.  Prvi put Emi 1969. i drugi put 1981. godine kada je počeo njezin uspon. Međutim, nisu samo pozitivne i lijepe stvari obeležile karijeru i privatni život Linde Evans, prenosi Večernji list. 

Nakon “Dinastije” Linda više nije uspjela da ponovi takav uspeh i nijedna njena uloga nije imala takav efekat kao uloga Kristal Karington. Bez obzira što je nakon “Dinastije” njena karijera doživela pad, mediji su i dalje sa velikim interesom pratili njen ljubavni život. 

Evans je šest godina bila u braku s producentom Džonom Derekom koji je ostavio zbog glumice Mari Kejtlin Kolins koja je tek napunila 18 godina i koja je nakon udaje za Džona promenila ime u Bo Derek. To je u potpunosti uništilo Lindu i priznala je to jednom i u intervju koji je dala Opri Vinfri.  “Na sopstvenoj koži osjetila sam holivudski teror mladosti i ljepote. Imala sam tada 28 godina, ali izgleda da sam za Džona bila prestara. Jednostavno poslije toga sam stalno imala utisak da nisam dovoljno dobra i da moram što prije nešto da popravim na svom izgledu”, rekla je Linda.  Priznala je da je zbog cijele situacije pala u depresiju.

Od 1989. do 1998. bila je u vezi s muzičarem Janijem, ali ni to joj nije pomoglo da se izvuče iz depresije. Tada su počele njene prve posjete estetskim hirurzima, a što je vreme više odmicalo i što je bila starija to su i posjete tim hirurzima bile češće. 

Kada ni nov izgled nije mogao više da je učini srećnom posegnula je za drogom i prije nekoliko godina osvanula je na naslovnim stranama magazina kada je uhapšena zbog vožnje pod uticajem opijata. 

Bilo je to prije šest godina i policija je tada kod nje u automobilu pronašla veću količinu tableta za koje nije imala recept. 

Pravdala se da ih je uzela zbog bolova u leđima, mada izgleda da su pilule itekako djelovale na nju, s obzirom na to da je policajcu dala kreditnu karticu umesto vozačke dozvole. 

Evans je na kraju kažnjena uslovnom zatvorskom kaznom, a pilule su joj oduzete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana