Криси Тајген и Џон Леџенд изгубили бебу: Џек, заувијек ћемо те вољети

ГС
Криси Тајген и Џон Леџенд изгубили бебу: Џек, заувијек ћемо те вољети

Славна манекенка и водитељица Криси Тајген извијестила је јавност како су она и њен супруг пјевач Џон Леџенд изгубили своје треће дијете након компликација у трудноћи.

Она је јуче примљена у болницу у Лос Ангелесу због крварења у трудноћи које траје већ мјесец. Међутим, није било спаса за бебу.

"Стижем кући из болнице без бебе. Како ово може бити стварност", написала је Тајген на Твитеру.

Она је такођер на Инстаграму поставила црно-бијелу фотографију на којој се може видјети како сједи уплакана у болници. На другој фотографији она чува бебу, док је Џон љуби у раме.

"Шокирани смо и у дубокој боли о којој само можете чути, боли коју никада прије нисмо осјећали. Нисмо успјели зауставити крварење и дати својој беби текућину која јој је била потребна, упркос трансфузији крви. Једноставно није било довољно. О именима својих беба никада нисмо одлучивали до посљедњег тренутка, након што напустимо болницу послије рођења. Али, сада смо из неког чудног разлога овог малог човјека почели називати Џек док је био у мом стомаку. Тако ће заувијек и остати. Џек се толико трудио да буде дио наше породице, и тако ће и остати. Џек, жао ми је што је првих неколико минута твог живота прошло уз толико компликација и што ти нисмо могли пружити оно што ти је било потребно да преживиш. Заувијек ћемо те вољети", написала је Тајген уз фотографије.

Тајген се недавно придружила дугој листи славних дама које отворено говоре о проблемима у трудноћи. Међу њима су и Мишел Обама, Бијонсе и Селин Дион.

Манекенка је у прошлости отворено говорила о борби с неплодношћу. Она и Џон су своје прво двоје дјеце зачели вантјелесном оплодњом, док је трећи пут остала трудна природним путем.

Манекенка и музичар упознали су се на сету једног од његових музичких спотова 2006. године. Били су заједно неколико година прије него што су се вјенчали у Италији 2013. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана