Krisi Tajgen i Džon Ledžend izgubili bebu: Džek, zauvijek ćemo te voljeti

GS
Krisi Tajgen i Džon Ledžend izgubili bebu: Džek, zauvijek ćemo te voljeti

Slavna manekenka i voditeljica Krisi Tajgen izvijestila je javnost kako su ona i njen suprug pjevač Džon Ledžend izgubili svoje treće dijete nakon komplikacija u trudnoći.

Ona je juče primljena u bolnicu u Los Angelesu zbog krvarenja u trudnoći koje traje već mjesec. Međutim, nije bilo spasa za bebu.

"Stižem kući iz bolnice bez bebe. Kako ovo može biti stvarnost", napisala je Tajgen na Tviteru.

Ona je također na Instagramu postavila crno-bijelu fotografiju na kojoj se može vidjeti kako sjedi uplakana u bolnici. Na drugoj fotografiji ona čuva bebu, dok je Džon ljubi u rame.

"Šokirani smo i u dubokoj boli o kojoj samo možete čuti, boli koju nikada prije nismo osjećali. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati svojoj bebi tekućinu koja joj je bila potrebna, uprkos transfuziji krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. O imenima svojih beba nikada nismo odlučivali do posljednjeg trenutka, nakon što napustimo bolnicu poslije rođenja. Ali, sada smo iz nekog čudnog razloga ovog malog čovjeka počeli nazivati Džek dok je bio u mom stomaku. Tako će zauvijek i ostati. Džek se toliko trudio da bude dio naše porodice, i tako će i ostati. Džek, žao mi je što je prvih nekoliko minuta tvog života prošlo uz toliko komplikacija i što ti nismo mogli pružiti ono što ti je bilo potrebno da preživiš. Zauvijek ćemo te voljeti", napisala je Tajgen uz fotografije.

Tajgen se nedavno pridružila dugoj listi slavnih dama koje otvoreno govore o problemima u trudnoći. Među njima su i Mišel Obama, Bijonse i Selin Dion.

Manekenka je u prošlosti otvoreno govorila o borbi s neplodnošću. Ona i Džon su svoje prvo dvoje djece začeli vantjelesnom oplodnjom, dok je treći put ostala trudna prirodnim putem.

Manekenka i muzičar upoznali su se na setu jednog od njegovih muzičkih spotova 2006. godine. Bili su zajedno nekoliko godina prije nego što su se vjenčali u Italiji 2013. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana