Ким Катрал открила када је одлучила да неће да има дјецу: Посао ми је пасош за независност и слободу

ГС
Ким Катрал открила када је одлучила да неће да има дјецу: Посао ми је пасош за независност и слободу

Глумица Ким Катрал открила је да је у 41. години донијела одлуку да неће да има дjецу.

Одлучила је то док је још глумила у серији Секс и град.

"Било је то 1998. године и ја сам се практично претворила у научни експеримент... Мој партнер и ја морали бисмо да имамо секс у тачно одређено вријеме... Једноставно није било шансе да то изведем, а да останем здрава, у добром емоционалном и физичком стању и још да радим 19 сати дневно", рекла је данас 64-годишња глумица у једном подкасту, те додала:

"Уз то сам имала 41 годину. И закључила сам да морам да донесем одлуку за своје добро. Волим да радим, мој посао ми је пасош за независност, слободу и образовање. Дакле, помисао на то у мојим 40-има, где се уз то количина сценарија написаних за мене и више него преполовила јер ме више нису сматрали младом дамом. Моје улоге преузимале су све млађе и млађе жене", објаснила је Ким.

Данас је, каже, сјајно то што се пишу многе улоге и за жене у шездесетим годинама живота, преноси Б92.

"Али у то време приказивање серије попут Секса и града, која то није била на самом почетку, али је тад постајала веома феминистички оријентисана, посебно кад је била ријеч о мом лику. Промислила сам и закључила да не знам да ли могу то да урадим, мислим, могли смо да урадимо све што нам доктор нареди, а опет да не успијемо. Могли смо да урадимо све то од слова до слова, а да ја свеједно не успијем да останем трудна. И тако сам размишљала о својој добробити и закључила да ћу да пронађем други начин да се остварим као родитељ", рекла је и закључила:

"Мислим да је то био тренутак када сам одлучила да нећу да имам дјецу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана