Kim Katral otkrila kada je odlučila da neće da ima djecu: Posao mi je pasoš za nezavisnost i slobodu

GS
Kim Katral otkrila kada je odlučila da neće da ima djecu: Posao mi je pasoš za nezavisnost i slobodu

Glumica Kim Katral otkrila je da je u 41. godini donijela odluku da neće da ima djecu.

Odlučila je to dok je još glumila u seriji Seks i grad.

"Bilo je to 1998. godine i ja sam se praktično pretvorila u naučni eksperiment... Moj partner i ja morali bismo da imamo seks u tačno određeno vrijeme... Jednostavno nije bilo šanse da to izvedem, a da ostanem zdrava, u dobrom emocionalnom i fizičkom stanju i još da radim 19 sati dnevno", rekla je danas 64-godišnja glumica u jednom podkastu, te dodala:

"Uz to sam imala 41 godinu. I zaključila sam da moram da donesem odluku za svoje dobro. Volim da radim, moj posao mi je pasoš za nezavisnost, slobodu i obrazovanje. Dakle, pomisao na to u mojim 40-ima, gde se uz to količina scenarija napisanih za mene i više nego prepolovila jer me više nisu smatrali mladom damom. Moje uloge preuzimale su sve mlađe i mlađe žene", objasnila je Kim.

Danas je, kaže, sjajno to što se pišu mnoge uloge i za žene u šezdesetim godinama života, prenosi B92.

"Ali u to vreme prikazivanje serije poput Seksa i grada, koja to nije bila na samom početku, ali je tad postajala veoma feministički orijentisana, posebno kad je bila riječ o mom liku. Promislila sam i zaključila da ne znam da li mogu to da uradim, mislim, mogli smo da uradimo sve što nam doktor naredi, a opet da ne uspijemo. Mogli smo da uradimo sve to od slova do slova, a da ja svejedno ne uspijem da ostanem trudna. I tako sam razmišljala o svojoj dobrobiti i zaključila da ću da pronađem drugi način da se ostvarim kao roditelj", rekla je i zaključila:

"Mislim da je to bio trenutak kada sam odlučila da neću da imam djecu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana