Као да је пао са Марса: Славни глумац није имао појма о пандемији

ГС
Као да је пао са Марса: Славни глумац није имао појма о пандемији

Док многи од нас стално наилазе на вести у вези са коронавирусом, јер је од њих немогуће побјећи, на овој планети постоји барем једна особа која је некако успела да остане у блаженом незнању.

Изгледа да глумац Џаред Лето није апсолутно имао појма о ономе што се догађа, јер је био на тихој медитацији у пустињи 12 дана.

Глумац и певач групе "30 сецондс то Марс" појавио се на друштвеним мрежама након што је био "потпуно изолован", рекавши да није имао комуникацију са спољним светом док је био на одмору.

Када се вратио са одмора, навео је како се вратио у сасвим другачији свет.

Лето је написао на свом налогу на Твитеру: "Пре 12 дана започео сам тиху медитацију у пустињи. Били смо потпуно изоловани, без телефона, без комуникације. Нисмо имали појма шта се дешава изван објекта. Јуче смо изашли у сасвим другачији свет. Један који је заувек промењен".

Додао је да је добијао поруке од пријатеља и породице широм света и како покушава да сада остане у корак са информацијама.

"Надам се да сте добро. Шаљем вам позитивну енергију", поручио је овај уметник, са саветом да треба да останемо у кући и да будемо безбедни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана