Kao da je pao sa Marsa: Slavni glumac nije imao pojma o pandemiji

GS
Kao da je pao sa Marsa: Slavni glumac nije imao pojma o pandemiji

Dok mnogi od nas stalno nailaze na vesti u vezi sa koronavirusom, jer je od njih nemoguće pobjeći, na ovoj planeti postoji barem jedna osoba koja je nekako uspela da ostane u blaženom neznanju.

Izgleda da glumac Džared Leto nije apsolutno imao pojma o onome što se događa, jer je bio na tihoj meditaciji u pustinji 12 dana.

Glumac i pevač grupe "30 seconds to Mars" pojavio se na društvenim mrežama nakon što je bio "potpuno izolovan", rekavši da nije imao komunikaciju sa spoljnim svetom dok je bio na odmoru.

Kada se vratio sa odmora, naveo je kako se vratio u sasvim drugačiji svet.

Leto je napisao na svom nalogu na Tviteru: "Pre 12 dana započeo sam tihu meditaciju u pustinji. Bili smo potpuno izolovani, bez telefona, bez komunikacije. Nismo imali pojma šta se dešava izvan objekta. Juče smo izašli u sasvim drugačiji svet. Jedan koji je zauvek promenjen".

Dodao je da je dobijao poruke od prijatelja i porodice širom sveta i kako pokušava da sada ostane u korak sa informacijama.

"Nadam se da ste dobro. Šaljem vam pozitivnu energiju", poručio je ovaj umetnik, sa savetom da treba da ostanemo u kući i da budemo bezbedni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana