Калиопи открива нове таленте путем онлајн такмичења за људе широм свијета ВИДЕО

ГС
Калиопи открива нове таленте путем онлајн такмичења за људе широм свијета ВИДЕО

Умјетници широм свијета труде се да подигну свест о важности очувања здравља у време пандемије, али покушавају да разоноде публику, да их опусте, насмију, забаве.

Калиопи је одлучила да организује онлајн такмичење - “буди креативан остани код куће” које траје већ три недеље а радови стижу не само из региона већ из читавог свијета.

Такмичење је подељено у пет категорија па заинтересовани шаљу снимке у којима пјевају, цртају, плешу, музицирају и смишљају најоригиналинији видео запис.


На јутјубу постоји око петнаест њених песама и такмичари сами бирају песме које желе да пошаљу, није их ограничила па тако могу да пошаљу једну али и пет песама ако желе. Креативни су, истиче Калиопи и то је радује.

''Онај који победи у такмичењу за најбољи вокал добиће као награду три онлајн часа певања са мном, за најбољег инструменталисту гостовање на неком он мојих концерата, а награда за најоригиналнији видео и награда за најбољи плес донеће могућност гостовање у снимању у неком од наредних спотова, а за најбољи цртеж награда је цртање рекламног материјала за наредни сингл'' рекла је Калиопи за Јутро ТВ Прва.

Она сматра да је ово стање доста тога већ промјенило и да створена паника код људи, али је радује чињеница да је наш народ свјестан да нам је недостајало једноставних ствари у животу. За сада не жели да размишља како ће све ово одразити на активности њеног посла, па се нада да ће до краја маја она и њене колеге моћи да планирају концертне активности.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана