Kaliopi otkriva nove talente putem onlajn takmičenja za ljude širom svijeta VIDEO

GS
Kaliopi otkriva nove talente putem onlajn takmičenja za ljude širom svijeta VIDEO

Umjetnici širom svijeta trude se da podignu svest o važnosti očuvanja zdravlja u vreme pandemije, ali pokušavaju da razonode publiku, da ih opuste, nasmiju, zabave.

Kaliopi je odlučila da organizuje onlajn takmičenje - “budi kreativan ostani kod kuće” koje traje već tri nedelje a radovi stižu ne samo iz regiona već iz čitavog svijeta.

Takmičenje je podeljeno u pet kategorija pa zainteresovani šalju snimke u kojima pjevaju, crtaju, plešu, muziciraju i smišljaju najoriginaliniji video zapis.


Na jutjubu postoji oko petnaest njenih pesama i takmičari sami biraju pesme koje žele da pošalju, nije ih ograničila pa tako mogu da pošalju jednu ali i pet pesama ako žele. Kreativni su, ističe Kaliopi i to je raduje.

''Onaj koji pobedi u takmičenju za najbolji vokal dobiće kao nagradu tri onlajn časa pevanja sa mnom, za najboljeg instrumentalistu gostovanje na nekom on mojih koncerata, a nagrada za najoriginalniji video i nagrada za najbolji ples doneće mogućnost gostovanje u snimanju u nekom od narednih spotova, a za najbolji crtež nagrada je crtanje reklamnog materijala za naredni singl'' rekla je Kaliopi za Jutro TV Prva.

Ona smatra da je ovo stanje dosta toga već promjenilo i da stvorena panika kod ljudi, ali je raduje činjenica da je naš narod svjestan da nam je nedostajalo jednostavnih stvari u životu. Za sada ne želi da razmišlja kako će sve ovo odraziti na aktivnosti njenog posla, pa se nada da će do kraja maja ona i njene kolege moći da planiraju koncertne aktivnosti.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana