Јутјуберу Баки Прасету полиција одузела два аутомобила

ГС
Јутјуберу Баки Прасету полиција одузела два аутомобила

Јутјуберу Богдану Илићу, познатијем као Бака Прасе, одузета су два луксузна аутомобила марке "ламборџини урус" и "порше кајен", преносе медији.

Наиме, како наводе медији, интервентна јединица полиције затекла је синоћ аутомобил "ламборџини урус", немачке регистрације, паркиран на обиљеженом пјешачком прелазу у улици Јове Илића на Вождовцу.

Тај аутомобил је, како се сумња, током вечери возио и паркирао на пешачки прелаз, управо Богдан Илић. Због чињенице да је аутомобил који је регистрован у иностранству, без присуства власника, возила особа која има стално пребивалиште у Србији, против возача је поднијета одговарајућа прекршајна пријава.

Њему је паук Паркинг сервиса однио аутомобил те је возило привремено одузето због царинског прекршаја. Подсјетимо, Бака Прасе, и Данило Бадњар, познат као Чода, према писању медија, приведени су у полицијску станицу.

Њих је у улици Омладинских бригада на Новом Београду, зауставио полицијски пресретач, у аутомобилу "порше" са страним таблицама, послије провјере они су приведени, а аутомобил је са улице одвезла служба Паркинг сервиса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана