Jutjuberu Baki Prasetu policija oduzela dva automobila

GS
Jutjuberu Baki Prasetu policija oduzela dva automobila

Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, oduzeta su dva luksuzna automobila marke "lambordžini urus" i "porše kajen", prenose mediji.

Naime, kako navode mediji, interventna jedinica policije zatekla je sinoć automobil "lambordžini urus", nemačke registracije, parkiran na obilježenom pješačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu.

Taj automobil je, kako se sumnja, tokom večeri vozio i parkirao na pešački prelaz, upravo Bogdan Ilić. Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podnijeta odgovarajuća prekršajna prijava.

Njemu je pauk Parking servisa odnio automobil te je vozilo privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsjetimo, Baka Prase, i Danilo Badnjar, poznat kao Čoda, prema pisanju medija, privedeni su u policijsku stanicu.

Njih je u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, zaustavio policijski presretač, u automobilu "porše" sa stranim tablicama, poslije provjere oni su privedeni, a automobil je sa ulice odvezla služba Parking servisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana