Јадранка Барјактаровић избачена са фестивала у Србији

Г.С.
Јадранка Барјактаровић избачена са фестивала у Србији

Савез естрадно-музичких умјетника Србије одлучио је да пјевачици Јадранки Барјактаровић ускрати могућност да учествује на фестивалима у њиховој организацији, након скандала који се десио када је прије неколико дана на наступу у Подгорици пјевала "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије".

- У свјетлу најновијих догађаја везано за националистички испад пјевачице Јадранке Барјактаровић, СЕМУС је донио одлуку да ускрати гостопримство пјевачици на Сабору народне музике Србије планираном за ову јесен, као и са свих других манифестација које ћемо убудуће организовати - наводи се у саопштењу.

- Шокирани смо мржњом и непоштовањем које је Барјактаровићева показала према земљи у којој је започела каријеру и у којој је увијек била дочекана као радо виђен гост. Надамо се да ће овој пјевачици бити наук из пристојности за убудуће, али и опомена свима онима који се баве умјетношћу, да је такво понашање недопустиво и да неће бити толерисано, барем када је СЕМУС у питању - истакли су.

И неколико српских телевизија објавило је да код њих више нема мјеста за Јадранку, а у питању су РТС, Прва, Пинк и ТВ Хаппy.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана