“Хвала ти што си ми спасла 2020. годину”: Вјерили се Гвен Стефани и Блејк Шелтон

ГС
“Хвала ти што си ми спасла 2020. годину”: Вјерили се Гвен Стефани и Блејк Шелтон

Поп пјевачица Гвен Стефани (50) вјерила се са својим седам година млађим дечком, кантри певачем Блејком Шелтоном.

Њих двоје су на својим профилима на Инстаграму објавили заједничку фотографију уз обавештење о веридби.

“Да, молићу”, написала је Гвен уз фотографију на свом профилу, док је Блејк уз исту фотографију ставио дирљив коментар: 'Хвала ти што си ми спасла 2020. годину и остатак  живота. Волим те'.

Стефани и њен вЈереник заљубили су се 2015. године док су били чланови жирија у такмичењу “Тхе Воице”, а пошто су обоје прије тога прошли кроз тешке разводе, лако су нашли заједничке теме.

Након што су раније овог месеца добили награду ЦМТ за песму “Нобади бат ју” у категорији најбољег дуета, певач је рекао да су он и његова девојка спремни за следећи корак у њиховој вези.

“Вјеровали или не, заједно смо пет година”, рекао је певач и додао да заједно са Гвен ради на свему као и да су спремни за ствари које још нису постигли.

Гвен је недавно учествовала у емисији “Уживо код Џимија Кимела” и када ју је Дуа Липа питала како је провела вријеме у изолацији са својим супругом, пјевачица је одговорила да нису венчани, али да то добро звучи, преноси Пипл.

Тада је рекла да је са Блејком и својом дјецом била у изолацији због коронавируса у Оклахоми, зјадно са још неколико чланова породице.

“Радили смо ствари због којих ми је жао што нисам имао времена последњих 20 година. Глупе ствари као што је брање купина и узгајање кукуруза”, рекао је Блек о искуству са Гвен у изолацији.

Стефани и њен вјереник су раније ове године заједно купили кућу, што је само показало колико је озбиљна њихова веза.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана