“Hvala ti što si mi spasla 2020. godinu”: Vjerili se Gven Stefani i Blejk Šelton

GS
“Hvala ti što si mi spasla 2020. godinu”: Vjerili se Gven Stefani i Blejk Šelton

Pop pjevačica Gven Stefani (50) vjerila se sa svojim sedam godina mlađim dečkom, kantri pevačem Blejkom Šeltonom.

Njih dvoje su na svojim profilima na Instagramu objavili zajedničku fotografiju uz obaveštenje o veridbi.

“Da, moliću”, napisala je Gven uz fotografiju na svom profilu, dok je Blejk uz istu fotografiju stavio dirljiv komentar: 'Hvala ti što si mi spasla 2020. godinu i ostatak  života. Volim te'.

Stefani i njen vJerenik zaljubili su se 2015. godine dok su bili članovi žirija u takmičenju “The Voice”, a pošto su oboje prije toga prošli kroz teške razvode, lako su našli zajedničke teme.

Nakon što su ranije ovog meseca dobili nagradu CMT za pesmu “Nobadi bat ju” u kategoriji najboljeg dueta, pevač je rekao da su on i njegova devojka spremni za sledeći korak u njihovoj vezi.

“Vjerovali ili ne, zajedno smo pet godina”, rekao je pevač i dodao da zajedno sa Gven radi na svemu kao i da su spremni za stvari koje još nisu postigli.

Gven je nedavno učestvovala u emisiji “Uživo kod Džimija Kimela” i kada ju je Dua Lipa pitala kako je provela vrijeme u izolaciji sa svojim suprugom, pjevačica je odgovorila da nisu venčani, ali da to dobro zvuči, prenosi Pipl.

Tada je rekla da je sa Blejkom i svojom djecom bila u izolaciji zbog koronavirusa u Oklahomi, zjadno sa još nekoliko članova porodice.

“Radili smo stvari zbog kojih mi je žao što nisam imao vremena poslednjih 20 godina. Glupe stvari kao što je branje kupina i uzgajanje kukuruza”, rekao je Blek o iskustvu sa Gven u izolaciji.

Stefani i njen vjerenik su ranije ove godine zajedno kupili kuću, što je samo pokazalo koliko je ozbiljna njihova veza.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana