Холивудски глумац оптужен за садизам и канибализам - сада је добио и отказ

ГС
Холивудски глумац оптужен за садизам и канибализам - сада је добио и отказ

Агенција ЊМЕ, која заступа неке од највећих свјетских звјезда, прекинула је сарадњу са глумцем Армијем Хамером због контроверзи које га окружују у последње време.

Он је већ остао без улога у пар пројеката у којима је требало да глуми. Један од њих је и Шотган Вединг, где је друштво требало да му прави Џенифер Лопез, али је студио “Лајонсгејт” и то отказао, преноси портал Дедлајн.

Подсјетимо, недавно су се на друштвеним мрежама појавиле приче о Хамеру које су, у најмању руку, узнемирујуће. Поруке које је он наводно послао, а у којима исказује своје сексуалне фантазије које уључују садизам и канибализам, круже Твитером већ мјесец дана.

“Ја сам сто одсто канибал. Желим да те поједем”, гласи једна од порука. У другој размјени, каже: “Морам да попијем твоју крв” и “Биćу много неваљао са тобом”.

Недуго пошто су ова поруке објављене, клупко је почело да се “одмотава”, па су тако бројни страни медији писали како се увидом у његов званични профил на Твитеру може видети да он већ годинама прати БДСМ садржаје на овој друштвеној мрежи.

Хамер се огласио поводом ових оптужби, рекавши како су у питању лажи.

“Не одговарам на ова ср****, али у свјетлу опаких и лажних напада на мене, не могу мирне савјести сада да оставим своју дјецу у трајању од 4 мјесеца за снимање филма у Доминиканској Републици”, рекла је звјезда филма “Друштвена мрежа” у интервјуу за ТМЗ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана