Holivudski glumac optužen za sadizam i kanibalizam - sada je dobio i otkaz

GS
Holivudski glumac optužen za sadizam i kanibalizam - sada je dobio i otkaz

Agencija NjME, koja zastupa neke od najvećih svjetskih zvjezda, prekinula je saradnju sa glumcem Armijem Hamerom zbog kontroverzi koje ga okružuju u poslednje vreme.

On je već ostao bez uloga u par projekata u kojima je trebalo da glumi. Jedan od njih je i Šotgan Veding, gde je društvo trebalo da mu pravi Dženifer Lopez, ali je studio “Lajonsgejt” i to otkazao, prenosi portal Dedlajn.

Podsjetimo, nedavno su se na društvenim mrežama pojavile priče o Hameru koje su, u najmanju ruku, uznemirujuće. Poruke koje je on navodno poslao, a u kojima iskazuje svoje seksualne fantazije koje uljučuju sadizam i kanibalizam, kruže Tviterom već mjesec dana.

“Ja sam sto odsto kanibal. Želim da te pojedem”, glasi jedna od poruka. U drugoj razmjeni, kaže: “Moram da popijem tvoju krv” i “Biću mnogo nevaljao sa tobom”.

Nedugo pošto su ova poruke objavljene, klupko je počelo da se “odmotava”, pa su tako brojni strani mediji pisali kako se uvidom u njegov zvanični profil na Tviteru može videti da on već godinama prati BDSM sadržaje na ovoj društvenoj mreži.

Hamer se oglasio povodom ovih optužbi, rekavši kako su u pitanju laži.

“Ne odgovaram na ova sr****, ali u svjetlu opakih i lažnih napada na mene, ne mogu mirne savjesti sada da ostavim svoju djecu u trajanju od 4 mjeseca za snimanje filma u Dominikanskoj Republici”, rekla je zvjezda filma “Društvena mreža” u intervjuu za TMZ.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana