Глумац признао да је пропао због љубави: "Она је имала 16, а ја 50 година"

Агенције
Глумац признао да је пропао због љубави: "Она је имала 16, а ја 50 година"

Глумац Даг Хачинсон признао је да му је каријера уништена због тинејџерке Кортни Стоден, у коју се заљубио, а онда је и оженио када је имао 50, а она 16 година.

Глумац из "Зелене миље" у интервјуу за "Фокс њуз" открио је како је завршио на холивудској црној листи након што је његова веза са 16-годишњакињом изашла на видjело. Хачинсон се сада спрема да објави мемоаре у којима наводно детаљно описује све што се догодило.

Иначе, њихов брак окончан је тек почетком ове године. Данас 59-годишњи Хачинсон каже како је претпоставио да ће разлика од 34 године привући пажњу, али је био шокиран када му је професионални живот због тога трпио.

Хачинсон је истакао да су га због брака са тинејџерком избјегавале колеге, а ова веза утицала је на његов однос са пријатељима и породицом.

"Она је имала 16, а ја 50 па сам знао да ће то привући пажњу, али нисам знао какав ће утицај заиста имати", рекао је Даг.

"Нисам схватао да ће ме након тога менаџер и агент оставити. Био сам на црној листи редитеља", истакао је он.

Каже да не жали због те везе, иако је она утицала на његов професионални живот. Каже да је уништио каријеру због љубави, а сада само говори истину.

"Изгубио сам породицу и пријатеље. Био сам одједном на Титанику и сви су бјежали, осим мене и Кортни. Не жалим ни за чим. Било је то предивно и моћно путовање. Слатко-горко путовање с Кортни", рекао је Хачинсон, који је након прекида са Кортни био у тешком финансијском стању.

Његова, сада већ бивша жена, након развода од глумца похвалила се на друштвеним мрежама.

"Службено сам разведена данас", написала је Кортни у јануару, а након неколико дана објавила је и фотографију у бикинију уз хаштаг #divorcebody.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана