Glumac priznao da je propao zbog ljubavi: "Ona je imala 16, a ja 50 godina"

Agencije
Glumac priznao da je propao zbog ljubavi: "Ona je imala 16, a ja 50 godina"

Glumac Dag Hačinson priznao je da mu je karijera uništena zbog tinejdžerke Kortni Stoden, u koju se zaljubio, a onda je i oženio kada je imao 50, a ona 16 godina.

Glumac iz "Zelene milje" u intervjuu za "Foks njuz" otkrio je kako je završio na holivudskoj crnoj listi nakon što je njegova veza sa 16-godišnjakinjom izašla na vidjelo. Hačinson se sada sprema da objavi memoare u kojima navodno detaljno opisuje sve što se dogodilo.

Inače, njihov brak okončan je tek početkom ove godine. Danas 59-godišnji Hačinson kaže kako je pretpostavio da će razlika od 34 godine privući pažnju, ali je bio šokiran kada mu je profesionalni život zbog toga trpio.

Hačinson je istakao da su ga zbog braka sa tinejdžerkom izbjegavale kolege, a ova veza uticala je na njegov odnos sa prijateljima i porodicom.

"Ona je imala 16, a ja 50 pa sam znao da će to privući pažnju, ali nisam znao kakav će uticaj zaista imati", rekao je Dag.

"Nisam shvatao da će me nakon toga menadžer i agent ostaviti. Bio sam na crnoj listi reditelja", istakao je on.

Kaže da ne žali zbog te veze, iako je ona uticala na njegov profesionalni život. Kaže da je uništio karijeru zbog ljubavi, a sada samo govori istinu.

"Izgubio sam porodicu i prijatelje. Bio sam odjednom na Titaniku i svi su bježali, osim mene i Kortni. Ne žalim ni za čim. Bilo je to predivno i moćno putovanje. Slatko-gorko putovanje s Kortni", rekao je Hačinson, koji je nakon prekida sa Kortni bio u teškom finansijskom stanju.

Njegova, sada već bivša žena, nakon razvoda od glumca pohvalila se na društvenim mrežama.

"Službeno sam razvedena danas", napisala je Kortni u januaru, a nakon nekoliko dana objavila je i fotografiju u bikiniju uz haštag #divorcebody.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana