Глумац о највећој грешци: Брак ми се распадао, а ја сам све више пио

Agencije
Глумац о највећој грешци: Брак ми се распадао, а ја сам све више пио

Холивудски глумац Бен Афлек признао је да се највише каје због одлуке да се разведе од глумице Џенифер Гарнер.

Бен (47) почео је да се забавља са Џенифер (47) 2004. године, а само годину дана касније су се и вјенчали. Међутим, након деценије проведене у браку, тачније 2015. године, пар је објавио да више не живе заједно. Развод је финализован три године касније.

Сада је глумац одлучио да отворено говори о свом браку и одлуци да се разведе од супруге Џенифер, преноси британски "Метро", те је нагласио да се највише у животу каје управо због те одлуке.

"Срамота је заиста отровна. Нема позитивног нуспродукта срамоте... Како ми се распрадао брак почео сам све више и више да пијем, а то је само стварало још више проблема у нашем браку", рекао је глумац, преноси Б92.

Бен се пријавио на одвикавање од алкохола 2017. године. Исте године обратио се својим обожаваоцима на Фејсбуку те навео да жели да се опорави и буде најбољи отац на свијету.

"Желим да моја деца знају да није срамота затражити помоћ кад им је потребна... Срећан сам што имам породицу и пријатеље који ме воле, укључујући и моју Џен која ме је подржавала и бринула се о нашој дјеци", додао је глумац.

Прошле године Бен је признао да је опет посрнуо и вратио се на кратко алкохолу.

Бен и Џенифер, који имају троје деце - Вајолет, Серафина и Семјуела - и након развода остали су у добрим односима.

Прије него што се оженио са Џенифер Гарнер, Бен Афлек је био у вези са глумицом Гвинет Палтроу, а чак је кратко време био вјерен и са латино дивом Џенифер Лопез.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана