Glumac o najvećoj grešci: Brak mi se raspadao, a ja sam sve više pio

Agencije
Glumac o najvećoj grešci: Brak mi se raspadao, a ja sam sve više pio

Holivudski glumac Ben Aflek priznao je da se najviše kaje zbog odluke da se razvede od glumice Dženifer Garner.

Ben (47) počeo je da se zabavlja sa Dženifer (47) 2004. godine, a samo godinu dana kasnije su se i vjenčali. Međutim, nakon decenije provedene u braku, tačnije 2015. godine, par je objavio da više ne žive zajedno. Razvod je finalizovan tri godine kasnije.

Sada je glumac odlučio da otvoreno govori o svom braku i odluci da se razvede od supruge Dženifer, prenosi britanski "Metro", te je naglasio da se najviše u životu kaje upravo zbog te odluke.

"Sramota je zaista otrovna. Nema pozitivnog nusprodukta sramote... Kako mi se raspradao brak počeo sam sve više i više da pijem, a to je samo stvaralo još više problema u našem braku", rekao je glumac, prenosi B92.

Ben se prijavio na odvikavanje od alkohola 2017. godine. Iste godine obratio se svojim obožavaocima na Fejsbuku te naveo da želi da se oporavi i bude najbolji otac na svijetu.

"Želim da moja deca znaju da nije sramota zatražiti pomoć kad im je potrebna... Srećan sam što imam porodicu i prijatelje koji me vole, uključujući i moju Džen koja me je podržavala i brinula se o našoj djeci", dodao je glumac.

Prošle godine Ben je priznao da je opet posrnuo i vratio se na kratko alkoholu.

Ben i Dženifer, koji imaju troje dece - Vajolet, Serafina i Semjuela - i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Prije nego što se oženio sa Dženifer Garner, Ben Aflek je bio u vezi sa glumicom Gvinet Paltrou, a čak je kratko vreme bio vjeren i sa latino divom Dženifer Lopez.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana