Глумац искрено проговорио о проблему

Срна
Глумац искрено проговорио о проблему

Британски глумац Данијел Редклиф коначно је проговорио о томе како се одао алкохолу у тренутку када је био на врхунцу славе.

Редклиф, најпознатији по својој главној улози у "Хари Потер" серијалу, причао је о паду самопоуздања и својој борби са тим проблемом.

"Дефинитивно сам кренуо превише да пијем пред крај снимања филмова о Харију Потеру. Након што се снимање завршило, успаничио сам се и нисам знао како даље. Није ми се свиђало ко сам када бих био тријезан", рекао је Редклиф у интервјуу за Радио 4.

Такође, открио је и како је тријезан још од 2010. године и да је "веома, веома срећан" што је алкохол оставио још као млад.

"Тај проблем постоји у мојој породици, генерацијама уназад. Дефинитивно не код мојих мајке и оца, да додам", каже Редклиф.

Он је говорио и о томе са чиме се све суочавао због тога што је, тако млад, имао богатство од 90 милиона фунти.

"Имао сам луду срећу. Мислим да вјероватно имам некакав осјећај кривице јер ми се, тако младом, десило нешто тако невјероватно", био је искрен глумац.

Иако је веома популаран због "Хари Потер" франшизе, и даље му је веома тешко да остави печат неком другачијом улогом, пише Миррор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана