Glumac iskreno progovorio o problemu

Srna
Glumac iskreno progovorio o problemu

Britanski glumac Danijel Redklif konačno je progovorio o tome kako se odao alkoholu u trenutku kada je bio na vrhuncu slave.

Redklif, najpoznatiji po svojoj glavnoj ulozi u "Hari Poter" serijalu, pričao je o padu samopouzdanja i svojoj borbi sa tim problemom.

"Definitivno sam krenuo previše da pijem pred kraj snimanja filmova o Hariju Poteru. Nakon što se snimanje završilo, uspaničio sam se i nisam znao kako dalje. Nije mi se sviđalo ko sam kada bih bio trijezan", rekao je Redklif u intervjuu za Radio 4.

Takođe, otkrio je i kako je trijezan još od 2010. godine i da je "veoma, veoma srećan" što je alkohol ostavio još kao mlad.

"Taj problem postoji u mojoj porodici, generacijama unazad. Definitivno ne kod mojih majke i oca, da dodam", kaže Redklif.

On je govorio i o tome sa čime se sve suočavao zbog toga što je, tako mlad, imao bogatstvo od 90 miliona funti.

"Imao sam ludu sreću. Mislim da vjerovatno imam nekakav osjećaj krivice jer mi se, tako mladom, desilo nešto tako nevjerovatno", bio je iskren glumac.

Iako je veoma popularan zbog "Hari Poter" franšize, i dalje mu je veoma teško da ostavi pečat nekom drugačijom ulogom, piše Mirror.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana