Габриела Спаниц заледила лице ботоксом

Г.С.
Габриела Спаниц заледила лице ботоксом

Некад је можда била секс симбол, но ако је судећи по објавама на друштвеним мрежама, Спаниц данас све више наликује на воштану фигуру. Обожаваоци су јој поручили да би требала стати с ботоксом

Глумица Габриела Спаниц (46) се након мексичке сапунице 'Отимачица' прославила широм свијета. Била је препознатљива по савршеним цртама лица, а ова Венезуелка 90-их је гласила за једну од најтраженијих глумица на подручју Јужне Америке.

Габриела и данас изгледа младолико. Али све је очитије како је помоћ потражила у естетској кирургији. У прилог томе иду њезине посљедње објављене фотографије на Инстаграму. Осмијех јој је залеђен, а на лицу нема нити једну бору. Обожаваоци су јој поручили како је и даље јако лијепа, али су јој савјетовали нека мало попусти с ботоксом.

Такве коментаре глумица редовно добива већ годинама, ало задовољна је својим изгледом и чини се како не планира ништа мијењати. 

Некад је можда била секс симбол, али ако је судити по објавама на друштвеним мрежама, Спаниц данас све више наликује на воштану фигуру.

Иначе, ова глумица нема проблема с голишавим фотографијама, што је доказала прије десетак година када је скинула све крпице са себе и потпуно гола позирала за ептембарско издање мексичког еротског часописа X Extremo. Сада свим снагама настоји задржати младеначки изглед, што јој многи замјерају јер сматрају како је претјерала с информацијама, преноси 24sata.hr.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана