Gabriela Spanic zaledila lice botoksom

G.S.
Gabriela Spanic zaledila lice botoksom

Nekad je možda bila seks simbol, no ako je sudeći po objavama na društvenim mrežama, Spanic danas sve više nalikuje na voštanu figuru. Obožavaoci su joj poručili da bi trebala stati s botoksom

Glumica Gabriela Spanic (46) se nakon meksičke sapunice 'Otimačica' proslavila širom svijeta. Bila je prepoznatljiva po savršenim crtama lica, a ova Venezuelka 90-ih je glasila za jednu od najtraženijih glumica na području Južne Amerike.

Gabriela i danas izgleda mladoliko. Ali sve je očitije kako je pomoć potražila u estetskoj kirurgiji. U prilog tome idu njezine posljednje objavljene fotografije na Instagramu. Osmijeh joj je zaleđen, a na licu nema niti jednu boru. Obožavaoci su joj poručili kako je i dalje jako lijepa, ali su joj savjetovali neka malo popusti s botoksom.

Takve komentare glumica redovno dobiva već godinama, alo zadovoljna je svojim izgledom i čini se kako ne planira ništa mijenjati. 

Nekad je možda bila seks simbol, ali ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, Spanic danas sve više nalikuje na voštanu figuru.

Inače, ova glumica nema problema s golišavim fotografijama, što je dokazala prije desetak godina kada je skinula sve krpice sa sebe i potpuno gola pozirala za eptembarsko izdanje meksičkog erotskog časopisa X Extremo. Sada svim snagama nastoji zadržati mladenački izgled, što joj mnogi zamjeraju jer smatraju kako je pretjerala s informacijama, prenosi 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana