Емилија Кларк продала своју кућу у Лос Анђелесу за 4,4 милиона долара

ГС
Емилија Кларк продала своју кућу у Лос Анђелесу за 4,4 милиона долара

Звијезда серије "Игра пријестола" Емилија Кларк пронашла је купца за своју кућу на плажи Венис у Лос Анђелесу, за коју ће добити 4,4 милиона долара, подаци су агенције Даглас Елиман.

Глумица је купила ову кућу 2016. године за 4,64 милиона долара. Током љета прошле године покушала ју је продати за пет милиона долара, али морала је два пута снизити цијену.

Кућа у којој је Кларк боравила неколико протеклих година изграђена је 2009. године, а дјело је руку калифорнијског архитекте Абрамсона Тигера.

Комплетна кућа је осмишљена за беспријекоран живот на отвореном, пише Меншн Глобал. Велики стаклени портали у дневном боравку воде право на терасу с једне стране те унутрашње двориште с 30-метарским базеном и наткривеном верандом с друге стране. Међу биљкама које красе двориште куће налази се и 80-годишња маслина, преноси Klix.

Дневни боравак има стропове од 15 метара висине, камин и уграђене дрвене полицама за књиге које заузимају готово цијели један зид. У приземљу се налази кухиња с каменим пултовима и ормарићима по мјери те уредски простор који пружа додатни приступ дворишту. На спрату куће смјештене су двије спаваће собе с уређеним купатилима и великом ормар собом.

Купци куће славне глумице остају анонимни, навели су из агенције Даглас Елиман.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана