Emilija Klark prodala svoju kuću u Los Anđelesu za 4,4 miliona dolara

GS
Emilija Klark prodala svoju kuću u Los Anđelesu za 4,4 miliona dolara

Zvijezda serije "Igra prijestola" Emilija Klark pronašla je kupca za svoju kuću na plaži Venis u Los Anđelesu, za koju će dobiti 4,4 miliona dolara, podaci su agencije Daglas Eliman.

Glumica je kupila ovu kuću 2016. godine za 4,64 miliona dolara. Tokom ljeta prošle godine pokušala ju je prodati za pet miliona dolara, ali morala je dva puta sniziti cijenu.

Kuća u kojoj je Klark boravila nekoliko proteklih godina izgrađena je 2009. godine, a djelo je ruku kalifornijskog arhitekte Abramsona Tigera.

Kompletna kuća je osmišljena za besprijekoran život na otvorenom, piše Menšn Global. Veliki stakleni portali u dnevnom boravku vode pravo na terasu s jedne strane te unutrašnje dvorište s 30-metarskim bazenom i natkrivenom verandom s druge strane. Među biljkama koje krase dvorište kuće nalazi se i 80-godišnja maslina, prenosi Klix.

Dnevni boravak ima stropove od 15 metara visine, kamin i ugrađene drvene policama za knjige koje zauzimaju gotovo cijeli jedan zid. U prizemlju se nalazi kuhinja s kamenim pultovima i ormarićima po mjeri te uredski prostor koji pruža dodatni pristup dvorištu. Na spratu kuće smještene su dvije spavaće sobe s uređenim kupatilima i velikom ormar sobom.

Kupci kuće slavne glumice ostaju anonimni, naveli su iz agencije Daglas Eliman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana