Џејмс ставио тачку на свађу с Трампом: Не желим се натезати с њим

Кликс
Foto: Getty Images

Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Леброн Џејмс каже како се више не жели натезати с предсједником Сједињених Америчких Држава Доналдом Трампом, те је још једном нагласио како су у овој држави потребне велике промјене.

Трамп је недавно рекао како је Џејмс постао особа која својим гласом подржава демократе, иако је кошаркаш ЛА Лејкерса више пута истицао како његове ријечи немају политичку позадину.

Епилог свега је и свађа поменутог двојца, а тим поводом још једном се огласио Џејмс који је рекао да се у будућности неће освртати на Трампа, односно да се неће натезати с њим.

"Не желим се више натезати с људима, посебно не с Трампом. Желимо промјене, желимо да у нашим заједницама ствари буду боље. Можете видјети да се о томе често прича, али мислим да сада уистину имамо шансу нешто и да урадимо по том питању. Говорили смо о расизму и полицијској бруталности, а пуно тога се догодило како би се људи обесхрабрили да се активирају и гласају. Из тог разлога, морамо подизати свијест и едуковати људе", јасно је рекао Џејмс у интервјуу за Њујорк Тајмс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана