Džejms stavio tačku na svađu s Trampom: Ne želim se natezati s njim

Kliks
Foto: Getty Images

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms kaže kako se više ne želi natezati s predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, te je još jednom naglasio kako su u ovoj državi potrebne velike promjene.

Tramp je nedavno rekao kako je Džejms postao osoba koja svojim glasom podržava demokrate, iako je košarkaš LA Lejkersa više puta isticao kako njegove riječi nemaju političku pozadinu.

Epilog svega je i svađa pomenutog dvojca, a tim povodom još jednom se oglasio Džejms koji je rekao da se u budućnosti neće osvrtati na Trampa, odnosno da se neće natezati s njim.

"Ne želim se više natezati s ljudima, posebno ne s Trampom. Želimo promjene, želimo da u našim zajednicama stvari budu bolje. Možete vidjeti da se o tome često priča, ali mislim da sada uistinu imamo šansu nešto i da uradimo po tom pitanju. Govorili smo o rasizmu i policijskoj brutalnosti, a puno toga se dogodilo kako bi se ljudi obeshrabrili da se aktiviraju i glasaju. Iz tog razloga, moramo podizati svijest i edukovati ljude", jasno je rekao Džejms u intervjuu za Njujork Tajms.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana