Дуа Липа објавила атрактивну фотку: Из Србије јој поручују да ће због ајвара одговарати на суду

Г.С.
Дуа Липа објавила атрактивну фотку: Из Србије јој поручују да ће због ајвара одговарати на суду

Након коментара о "великој Албанији" и захтjева да се Косово нађе на Епловој мрежи, као и оне о ајвару као албанском специјалитету, британска пjевачица албанског порекла Дуа Липа (24) данима је на мети многих корисника друштвених мрежа.

Сада је објавила фотографију на којој се у првом плану види њена задњица, а коментари на рачун њене позадине су бројни, поготово они негативни и који долазе из Србије. Пjевачица се наиме, одмара на Карибима на којима је са својим дечком Анваром Хадидом (20), иначе рођеним братом манекенки Беле и Ђиђи Хадид.

Неки су је тако питали и да ли се налази у Србији, а многи су јој поручили да је "Косово Србија". Међу коментарима су и да је "Ајвар је Србија, одговараћеш на суду" и "Ајвар је из Србије".

Б92 подсјећа, гостујући у једној емисији Дуа Липа је препоручила водитељу да проба албански специјалитет - ајвар.

Она је гостујући у емисији "Hot ones " Шона Еванса рекла да је ајвар "албански деликатес који свако мора да проба прије смрти", који је иначе специјалитет балканске кухиње, а на слици која прати видео налази се тегла на којој пише "Лексовачки ајвар".

"Који је албански деликатес који би свако требало да проба прије него што умре?", питао је водитељ.

"Ајвар", рекла је Дуа Липа, која је покушала и да објасни шта је то:

"То је као... смјеса од печене паприке. У тегли је, љуто је, дивно и иде уз све! Уз јаја, питу од спанаћа, која је још један албански специјалитет...".

И не само то, она је рекла да је један од сосева подсјећа на албанску кобасицу - суџук, док је на видеу приказано паковање на којем пише "Босанска суџука".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана