Dua Lipa objavila atraktivnu fotku: Iz Srbije joj poručuju da će zbog ajvara odgovarati na sudu

G.S.
Dua Lipa objavila atraktivnu fotku: Iz Srbije joj poručuju da će zbog ajvara odgovarati na sudu

Nakon komentara o "velikoj Albaniji" i zahtjeva da se Kosovo nađe na Eplovoj mreži, kao i one o ajvaru kao albanskom specijalitetu, britanska pjevačica albanskog porekla Dua Lipa (24) danima je na meti mnogih korisnika društvenih mreža.

Sada je objavila fotografiju na kojoj se u prvom planu vidi njena zadnjica, a komentari na račun njene pozadine su brojni, pogotovo oni negativni i koji dolaze iz Srbije. Pjevačica se naime, odmara na Karibima na kojima je sa svojim dečkom Anvarom Hadidom (20), inače rođenim bratom manekenki Bele i Điđi Hadid.

Neki su je tako pitali i da li se nalazi u Srbiji, a mnogi su joj poručili da je "Kosovo Srbija". Među komentarima su i da je "Ajvar je Srbija, odgovaraćeš na sudu" i "Ajvar je iz Srbije".

B92 podsjeća, gostujući u jednoj emisiji Dua Lipa je preporučila voditelju da proba albanski specijalitet - ajvar.

Ona je gostujući u emisiji "Hot ones " Šona Evansa rekla da je ajvar "albanski delikates koji svako mora da proba prije smrti", koji je inače specijalitet balkanske kuhinje, a na slici koja prati video nalazi se tegla na kojoj piše "Leksovački ajvar".

"Koji je albanski delikates koji bi svako trebalo da proba prije nego što umre?", pitao je voditelj.

"Ajvar", rekla je Dua Lipa, koja je pokušala i da objasni šta je to:

"To je kao... smjesa od pečene paprike. U tegli je, ljuto je, divno i ide uz sve! Uz jaja, pitu od spanaća, koja je još jedan albanski specijalitet...".

I ne samo to, ona je rekla da je jedan od soseva podsjeća na albansku kobasicu - sudžuk, dok je na videu prikazano pakovanje na kojem piše "Bosanska sudžuka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana