Ђоковић са супругом Јеленом напустио Сарајево, одмор наставља у Србији

ГС
Ђоковић са супругом Јеленом напустио Сарајево, одмор наставља у Србији

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић је заједно са супругом Јеленом напустио Хотел “Еуропа” у Сарајеву након вишедневне посјете главном граду БиХ, али и височким пирамидама.

Ђоковићи ће одмор, према најави најбољег тенисера свијета, наставити у Србији.

Србијански тенисер је у понедјељак стигао у Сарајево, само дан након пораза од Рафаела Надала у финалу Роланд Гароса. Ово је већ други пут ове године да Ђоковић долази у БиХ јер је, подсјетимо, средином јула већ боравио у БиХ када га је у Високом угостио Семир Османагић.

За разлику од те посјете, овај пут је Ђоковић стигао заједно са супругом Јеленом, јер је био одушевљен посјетом пирамидама у Високом те је желио да и она види тај феномен.

“Овдје сам поново због Семира и његовог гостопримства и домаћинства. Након што сам први пут био с родитељима, ево данас сам ту са супругом Јеленом с обзиром на то да нам се пружила могућност након карантина. Уживао сам у првој посјети и заиста сам једва чекао да се вратим. Сада сам ту са супругом, а наредни пут ћемо доћи и с дјецом”, казао је Ђоковић раније и наставио:

“Сезона још увијек није завршена, бићу неко вријеме у Србији, али долазићу овдје. Ово већ некако сматрам својим другим домом”, изјавио је први тенисер свијета.

Његов одмор завршава убрзо с обзиром на то да ће 24. октобра наступити на АТП 500 турниру у Бечу.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана