Да ли сте знали како се заиста презива Маја Беровић?

Агенције
Да ли сте знали како се заиста презива Маја Беровић?

Иако је још од музичких почетака прије 13 година имала велике хитове, Маја Беровић је тек у протеклих пар година стекла статус једне од најпопуларнијих пјевачица на нашим просторима.

Подсјетимо, Маја је први албум издала 2007. године, а одмах се издвојио хит који се и данас радо слуша - "Џин и лимунада".

У годинама које су усљедиле низали су се албуми који су све више проширивали популарност Беровићеве на цијели Балкан, а публика је издвојила пјесме као што су: "Дјевојачко презиме", "Дјевојка са југа", "Алкохол"…

Ипак, у сам врх популарности довела ју је сарадња са босанско-херцеговачким дуом који чине Џала Брат и Буба Корели, а круна каријере свакако је била екс-ју турнеја која је обиљежила претходну годину.

Иако Мају сви знају по њеном дјевојачком презимену Беровић, мало ко зна да у њеној личној карти стоји презиме које је прихватила када је изговорила судобносно "да" емотивном партнеру Алену.

Наиме, када год се нађе на граничним прелазима пјевачица изазове чуђење цариника с обзиром на то да јој у документима стоји име Маја Драгосав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана