Da li ste znali kako se zaista preziva Maja Berović?

Agencije
Da li ste znali kako se zaista preziva Maja Berović?

Iako je još od muzičkih početaka prije 13 godina imala velike hitove, Maja Berović je tek u proteklih par godina stekla status jedne od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima.

Podsjetimo, Maja je prvi album izdala 2007. godine, a odmah se izdvojio hit koji se i danas rado sluša - "Džin i limunada".

U godinama koje su usljedile nizali su se albumi koji su sve više proširivali popularnost Berovićeve na cijeli Balkan, a publika je izdvojila pjesme kao što su: "Djevojačko prezime", "Djevojka sa juga", "Alkohol"…

Ipak, u sam vrh popularnosti dovela ju je saradnja sa bosansko-hercegovačkim duom koji čine Džala Brat i Buba Koreli, a kruna karijere svakako je bila eks-ju turneja koja je obilježila prethodnu godinu.

Iako Maju svi znaju po njenom djevojačkom prezimenu Berović, malo ko zna da u njenoj ličnoj karti stoji prezime koje je prihvatila kada je izgovorila sudobnosno "da" emotivnom partneru Alenu.

Naime, kada god se nađe na graničnim prelazima pjevačica izazove čuđenje carinika s obzirom na to da joj u dokumentima stoji ime Maja Dragosav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana