Ћерка Алека Болдвина и Ким Бејсинжер обнажена зове Американце на гласање

Г.С.
Ћерка Алека Болдвина и Ким Бејсинжер обнажена зове Американце на гласање

Манекенка Ајрланд Болдвин (25), ћерка познатих глумаца Ким Бејсинџер и Алека Болдвина, на посљедњим фотографијама на друштвеним мрежама оставила је мало тога машти.

Позирала је у топлесу, а преко брадавица је залијепила наљепнице на којима пише “гласала сам”.

“Гласање је кул, као и несразмјерне груди”, написала је Ајрланд у опису фотографија.

Ајрланд је привукла мноштво коментара обожаватеља, којих има више од 600 хиљада. Многи су се присјетили како су њене голишаве фотографије претходно знали да коментаришу родитељи Алек и Ким.


“Надам се да ти отац неће видјети ове фотографије, написаће ти да се обучеш”, писали су јој пратиоци. Родитељи манекенке у неколико наврата јавно су негодовали због њеног разголићеног позирања и није им било драго што њихова кћерка објављује такве фотографије.

Бројне америчке звијезде последњих неколико дана објављују обнажене фотографије како би привукли пажњу и подстакли своје пратиоце да гласају на председничким изборима који се одржавају 3. новембра.

Међу њима су глумац и музичар Џаред Лето (48), глумица Џена Деван (39), супермодел Наоми Кембел (50), Сара Силверман (49), Рајан Бат (44), Марк Руфало (52), Џош Гад (39), Крис Рок (55).

Једна од првих јавних личности која је искористила голотињу како би подстакла Американце на гласање је ријалити звезда Кајли Џенер (23).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана