Ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsinžer obnažena zove Amerikance na glasanje

G.S.
Ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsinžer obnažena zove Amerikance na glasanje

Manekenka Ajrland Boldvin (25), ćerka poznatih glumaca Kim Bejsindžer i Aleka Boldvina, na posljednjim fotografijama na društvenim mrežama ostavila je malo toga mašti.

Pozirala je u toplesu, a preko bradavica je zalijepila naljepnice na kojima piše “glasala sam”.

“Glasanje je kul, kao i nesrazmjerne grudi”, napisala je Ajrland u opisu fotografija.

Ajrland je privukla mnoštvo komentara obožavatelja, kojih ima više od 600 hiljada. Mnogi su se prisjetili kako su njene golišave fotografije prethodno znali da komentarišu roditelji Alek i Kim.


“Nadam se da ti otac neće vidjeti ove fotografije, napisaće ti da se obučeš”, pisali su joj pratioci. Roditelji manekenke u nekoliko navrata javno su negodovali zbog njenog razgolićenog poziranja i nije im bilo drago što njihova kćerka objavljuje takve fotografije.

Brojne američke zvijezde poslednjih nekoliko dana objavljuju obnažene fotografije kako bi privukli pažnju i podstakli svoje pratioce da glasaju na predsedničkim izborima koji se održavaju 3. novembra.

Među njima su glumac i muzičar Džared Leto (48), glumica Džena Devan (39), supermodel Naomi Kembel (50), Sara Silverman (49), Rajan Bat (44), Mark Rufalo (52), Džoš Gad (39), Kris Rok (55).

Jedna od prvih javnih ličnosti koja je iskoristila golotinju kako bi podstakla Amerikance na glasanje je rijaliti zvezda Kajli Džener (23).

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana