Брус Вилис удаљен из апотеке јер није имао заштитну маску

Срна
Брус Вилис удаљен из апотеке јер није имао заштитну маску

ЊУЈОРК - Амерички глумац Брус Виллис признао је да је направио “погрешну процјену “ након што је затражено да напусти једну апотеку у Лос Анђелесу због одбијања да носи маску за лице.

Познати глумац (65) је приказан како улази и излази из калифорнијске апотеке без маске за лице, а наводно су се и остали купци побунили што он не поштује прописане мере па га је особље апотеке замолило да напусти простор.

“То је била грешка у процјени”, рекао је Виллис за магазин „Пипл”, и додао „Морамо да се чувамо и да наставимо наставимо да носимо маске”, преноси ББЦ.

Прошле године је градоначелник Лос Анђелеса Ерик Гарсети увео мјеру да се заштитне маске за лице морају увек носити ван куће како би се помогло у борби против Ковид-19, уз одређене изузетке , дјецу млађу од две године и особе са одређеним инвалидитетом.

Многи људи су негативно реаговали на Виллисово кршење прописа на Твитеру, а у октобру је Виллисова супруга, Ема Хеминг Виллис, подијелила фотографију на којој она и њен супруг и њихове две ћерке носе маске за лице напољу.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана