Brus Vilis udaljen iz apoteke jer nije imao zaštitnu masku

Srna
Brus Vilis udaljen iz apoteke jer nije imao zaštitnu masku

NjUJORK - Američki glumac Brus Villis priznao je da je napravio “pogrešnu procjenu “ nakon što je zatraženo da napusti jednu apoteku u Los Anđelesu zbog odbijanja da nosi masku za lice.

Poznati glumac (65) je prikazan kako ulazi i izlazi iz kalifornijske apoteke bez maske za lice, a navodno su se i ostali kupci pobunili što on ne poštuje propisane mere pa ga je osoblje apoteke zamolilo da napusti prostor.

“To je bila greška u procjeni”, rekao je Villis za magazin „Pipl”, i dodao „Moramo da se čuvamo i da nastavimo nastavimo da nosimo maske”, prenosi BBC.

Prošle godine je gradonačelnik Los Anđelesa Erik Garseti uveo mjeru da se zaštitne maske za lice moraju uvek nositi van kuće kako bi se pomoglo u borbi protiv Kovid-19, uz određene izuzetke , djecu mlađu od dve godine i osobe sa određenim invaliditetom.

Mnogi ljudi su negativno reagovali na Villisovo kršenje propisa na Tviteru, a u oktobru je Villisova supruga, Ema Heming Villis, podijelila fotografiju na kojoj ona i njen suprug i njihove dve ćerke nose maske za lice napolju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana