Британска краљица тражи водитеља Инстаграм профила, плата одлична

ГС
Британска краљица тражи водитеља Инстаграм профила, плата одлична

Оглас за помоћника за комуникацију за старије запосленике објављен је на веб страници Краљевског домаћинства, а нуди плату од 30.000 фунти за вођење званичног Инстаграм профила краљице.

У години у којој су мање више сви, силом прилика због закључавања и пандемије, постали зависни о друштвеним мрежама, и британска краљица је одлучила да се побрине да њени друштвени профили изгледају добро.

Па ако постоје неки махери друштвених мрежа који су такође велики обожаваоци краљевске породице, онда имамо врло узбудљиве вијести за њих.

Наиме, краљица запошљава водитеља Инстаграм профила, а најбољи дио је што ћете за објаву њених слика и вијести бити плаћени око 30.000 фунти, односно око 35 хиљада евра, односно у зависности од искуства, пише "The Sun". Будући да је ријеч о великом износу, претпоставља се да је ријеч о годишњој плати, што би значило да ће мјесечно бити плаћени око 2.900 евра.

Оглас за помоћника за комуникацију објављен је на њеб страници Краљевског домаћинства.

Сретни кандидат водиће друштвене мреже Бакингемске палате и мора имати 'креативан нос' и 'око за дизајн'.

Поврх свега, они ће такође бити задужени за обавјештавање краљевског особља и одржавати 1.200 запосленика у току с догађајима у Бакингемској палати.

Штавише, краљица тражи некога ко се 'дигитално течно изражава' те има 'изврсне copywriting' вјештине и идеално је да има факултетску диплому.

Ни једна радни дан неће бити ист као претходни. И док будете информисали друге, имаћете 'изузетну прилику за развој властите каријере', наводи се у опису посла.

"Овдје не стојимо мирно; и бићете охрабрени да направите утицај на срце свјетски познате институције", наводи се у огласу.

Сретни подносилац захтјева којем се понуди посао радиће у палати од понедјељка до петка, укупно 37,5 сати седмично. Имаће 33 дана годишњег одмора те плаћен ручак.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана