Britanska kraljica traži voditelja Instagram profila, plata odlična

GS
Britanska kraljica traži voditelja Instagram profila, plata odlična

Oglas za pomoćnika za komunikaciju za starije zaposlenike objavljen je na veb stranici Kraljevskog domaćinstva, a nudi platu od 30.000 funti za vođenje zvaničnog Instagram profila kraljice.

U godini u kojoj su manje više svi, silom prilika zbog zaključavanja i pandemije, postali zavisni o društvenim mrežama, i britanska kraljica je odlučila da se pobrine da njeni društveni profili izgledaju dobro.

Pa ako postoje neki maheri društvenih mreža koji su takođe veliki obožavaoci kraljevske porodice, onda imamo vrlo uzbudljive vijesti za njih.

Naime, kraljica zapošljava voditelja Instagram profila, a najbolji dio je što ćete za objavu njenih slika i vijesti biti plaćeni oko 30.000 funti, odnosno oko 35 hiljada evra, odnosno u zavisnosti od iskustva, piše "The Sun". Budući da je riječ o velikom iznosu, pretpostavlja se da je riječ o godišnjoj plati, što bi značilo da će mjesečno biti plaćeni oko 2.900 evra.

Oglas za pomoćnika za komunikaciju objavljen je na njeb stranici Kraljevskog domaćinstva.

Sretni kandidat vodiće društvene mreže Bakingemske palate i mora imati 'kreativan nos' i 'oko za dizajn'.

Povrh svega, oni će takođe biti zaduženi za obavještavanje kraljevskog osoblja i održavati 1.200 zaposlenika u toku s događajima u Bakingemskoj palati.

Štaviše, kraljica traži nekoga ko se 'digitalno tečno izražava' te ima 'izvrsne copywriting' vještine i idealno je da ima fakultetsku diplomu.

Ni jedna radni dan neće biti ist kao prethodni. I dok budete informisali druge, imaćete 'izuzetnu priliku za razvoj vlastite karijere', navodi se u opisu posla.

"Ovdje ne stojimo mirno; i bićete ohrabreni da napravite uticaj na srce svjetski poznate institucije", navodi se u oglasu.

Sretni podnosilac zahtjeva kojem se ponudi posao radiće u palati od ponedjeljka do petka, ukupno 37,5 sati sedmično. Imaće 33 dana godišnjeg odmora te plaćen ručak.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana