Беби-бум међу свјетским звијездама

G.S.
Беби-бум међу свјетским звијездама

Прошле године на свијет су дошле многе познате бебе, почевши од Арчија, првенца Меган Маркл и принца Харија, до трећег дјетета Блејк Лајвли и Рајана Рејнолдса. Од почетка ове године роде су посјетиле неколико славних парова.

Камерон Дијаз и Бенџи Мејден

Они су међу првима ове године добили кћеркицу Радикс.
- Тако смо срећни и захвални што нову деценију започињемо вијешћу да је на свијет дошла наша кћерка Радикс Мејден. Она је већ украла наша срца и употпунила породицу - написао је пар на свом "Инстаграму".
У исто вријеме, испод исте фотографије малене Радикс свима су пожељели све најбоље у 2020. години.

Џена Деван и Стив Кази

Њихово прво дијете се родило 6. марта.
- Добродошао на свијет, наш мали анђеле - написала је Деванова на "Инстаграму".

Ешли Грејам и Џастин Ервин

Ешли Грејам је 18. јануара родила дјечака. Она је на "Твитеру" и "Инстаграму" са својим пратиоцима подијелила лијепе вијести, рекавши да им се живот управо промијенио набоље, захваливши свим људима који су им пожељели срећу и били ту као подршка.

Ди-џеј Калед и Никол Так

Овај познати ди-џеј подијелио је лијепе вијести о рођењу свог другог сина у свом типичном стилу. "Хвала Алаху и мојој краљици Никол! Благословен био докторе Џин!", написао је он на "Инстаграму".

Енрике Иглесијас и Ана Курњикова

Судећи према Енрикеовој "Инстаграм" објави, њихово треће дијете је стигло 30. јануара. Он је објавио бебину фотографију уз опис "Моје сунце". Курњикова је такође подијелила фотографију са истим описом.

Лора Припон и Бен Фостер

Звијезда серије "Наранџаста је нова црна" Лора Припон на свијет је донијела сина. Она је подијелила фотографију новорођене бебе уз опис: "Добродошла на свијет, букету наше љубави!"

Иначе, пар већ има дјевојчицу која се зове Ела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана