Bebi-bum među svjetskim zvijezdama

G.S.
Bebi-bum među svjetskim zvijezdama

Prošle godine na svijet su došle mnoge poznate bebe, počevši od Arčija, prvenca Megan Markl i princa Harija, do trećeg djeteta Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa. Od početka ove godine rode su posjetile nekoliko slavnih parova.

Kameron Dijaz i Bendži Mejden

Oni su među prvima ove godine dobili kćerkicu Radiks.
- Tako smo srećni i zahvalni što novu deceniju započinjemo viješću da je na svijet došla naša kćerka Radiks Mejden. Ona je već ukrala naša srca i upotpunila porodicu - napisao je par na svom "Instagramu".
U isto vrijeme, ispod iste fotografije malene Radiks svima su poželjeli sve najbolje u 2020. godini.

Džena Devan i Stiv Kazi

Njihovo prvo dijete se rodilo 6. marta.
- Dobrodošao na svijet, naš mali anđele - napisala je Devanova na "Instagramu".

Ešli Grejam i Džastin Ervin

Ešli Grejam je 18. januara rodila dječaka. Ona je na "Tviteru" i "Instagramu" sa svojim pratiocima podijelila lijepe vijesti, rekavši da im se život upravo promijenio nabolje, zahvalivši svim ljudima koji su im poželjeli sreću i bili tu kao podrška.

Di-džej Kaled i Nikol Tak

Ovaj poznati di-džej podijelio je lijepe vijesti o rođenju svog drugog sina u svom tipičnom stilu. "Hvala Alahu i mojoj kraljici Nikol! Blagosloven bio doktore Džin!", napisao je on na "Instagramu".

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova

Sudeći prema Enrikeovoj "Instagram" objavi, njihovo treće dijete je stiglo 30. januara. On je objavio bebinu fotografiju uz opis "Moje sunce". Kurnjikova je takođe podijelila fotografiju sa istim opisom.

Lora Pripon i Ben Foster

Zvijezda serije "Narandžasta je nova crna" Lora Pripon na svijet je donijela sina. Ona je podijelila fotografiju novorođene bebe uz opis: "Dobrodošla na svijet, buketu naše ljubavi!"

Inače, par već ima djevojčicu koja se zove Ela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana