Анђелина и Бред се предомислили: За своју дјецу ипак желе традиционално школовање

ГС
Анђелина и Бред се предомислили: За своју дјецу ипак желе традиционално школовање

Двогодишња битка за развод Бреда Пита и Анђелине Џоли полако напредује након што су се договорили о образовању њихове дјеце.

Развод двоје глумаца траје годину дана дуже од њиховог брака, али успели су да направе још један корак напријед.

Холивудски глумац (56) био је две године у браку са својом “госпођом Смит”, иако су заједно провели 14 година, али било им је потребно три године да постигну неки споразум.

Дакле, то што су се договорили о образовању своје петоро школске деце је веома позитиван помак.

Бласт извјештава да је Бред поднио папире Окружном суду у Лос Анђелесу у којима обавјештава судију да су он и Анђелина сада склопили споразум у вези са “образовањем и прелазном подршком”.

Пар се наводно одлучио за “традиционални” облик школовања своје деце.

Најстарији син Медок (18) сада је на факултету у Јужној Кореји, тако да се одлука односи на његове браćу и сестре Пакса (16), Захару (15), Шајло (13) и 11-годишње близанце Нокса и Вивијен.

Износећи свој став 2017. године, Анђелина (44) је рекла: “Сметало ми је колико сам мало научила у школи.” Открила је да су се одлучили за школу у куćи због мултикултуралног поријекла своје дјеце.

Анђелина је наставила: “Бринем се за образовање своје дјеце. Дјелимично сам за школовање у кући јер су из цијелог света и то је веома... Нисам желела да имају исто образовање које сам ја имала и које би имали да су у Вијетнаму или Камбоџи.”

Разводећи се током 2016. године пар је постигао споразум о старатељству над својом дјецом и суд их је званично прогласио “самцима”, али још финализирају финансијски део развода.

Претпоставља се да Бред има богатство које вреди 300 милиона долара док Анђелинина имовина вреди 100 милиона долара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана