Анђелина и Бред се предомислили: За своју дјецу ипак желе традиционално школовање

ГС
Анђелина и Бред се предомислили: За своју дјецу ипак желе традиционално школовање

Двогодишња битка за развод Бреда Пита и Анђелине Џоли полако напредује након што су се договорили о образовању њихове дјеце.

Развод двоје глумаца траје годину дана дуже од њиховог брака, али успели су да направе још један корак напријед.

Холивудски глумац (56) био је две године у браку са својом “госпођом Смит”, иако су заједно провели 14 година, али било им је потребно три године да постигну неки споразум.

Дакле, то што су се договорили о образовању своје петоро школске деце је веома позитиван помак.

Бласт извјештава да је Бред поднио папире Окружном суду у Лос Анђелесу у којима обавјештава судију да су он и Анђелина сада склопили споразум у вези са “образовањем и прелазном подршком”.

Пар се наводно одлучио за “традиционални” облик школовања своје деце.

Најстарији син Медок (18) сада је на факултету у Јужној Кореји, тако да се одлука односи на његове браćу и сестре Пакса (16), Захару (15), Шајло (13) и 11-годишње близанце Нокса и Вивијен.

Износећи свој став 2017. године, Анђелина (44) је рекла: “Сметало ми је колико сам мало научила у школи.” Открила је да су се одлучили за школу у куćи због мултикултуралног поријекла своје дјеце.

Анђелина је наставила: “Бринем се за образовање своје дјеце. Дјелимично сам за школовање у кући јер су из цијелог света и то је веома... Нисам желела да имају исто образовање које сам ја имала и које би имали да су у Вијетнаму или Камбоџи.”

Разводећи се током 2016. године пар је постигао споразум о старатељству над својом дјецом и суд их је званично прогласио “самцима”, али још финализирају финансијски део развода.

Претпоставља се да Бред има богатство које вреди 300 милиона долара док Анђелинина имовина вреди 100 милиона долара.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана