Anđelina i Bred se predomislili: Za svoju djecu ipak žele tradicionalno školovanje

GS
Anđelina i Bred se predomislili: Za svoju djecu ipak žele tradicionalno školovanje

Dvogodišnja bitka za razvod Breda Pita i Anđeline Džoli polako napreduje nakon što su se dogovorili o obrazovanju njihove djece.

Razvod dvoje glumaca traje godinu dana duže od njihovog braka, ali uspeli su da naprave još jedan korak naprijed.

Holivudski glumac (56) bio je dve godine u braku sa svojom “gospođom Smit”, iako su zajedno proveli 14 godina, ali bilo im je potrebno tri godine da postignu neki sporazum.

Dakle, to što su se dogovorili o obrazovanju svoje petoro školske dece je veoma pozitivan pomak.

Blast izvještava da je Bred podnio papire Okružnom sudu u Los Anđelesu u kojima obavještava sudiju da su on i Anđelina sada sklopili sporazum u vezi sa “obrazovanjem i prelaznom podrškom”.

Par se navodno odlučio za “tradicionalni” oblik školovanja svoje dece.

Najstariji sin Medok (18) sada je na fakultetu u Južnoj Koreji, tako da se odluka odnosi na njegove braću i sestre Paksa (16), Zaharu (15), Šajlo (13) i 11-godišnje blizance Noksa i Vivijen.

Iznoseći svoj stav 2017. godine, Anđelina (44) je rekla: “Smetalo mi je koliko sam malo naučila u školi.” Otkrila je da su se odlučili za školu u kući zbog multikulturalnog porijekla svoje djece.

Anđelina je nastavila: “Brinem se za obrazovanje svoje djece. Djelimično sam za školovanje u kući jer su iz cijelog sveta i to je veoma... Nisam želela da imaju isto obrazovanje koje sam ja imala i koje bi imali da su u Vijetnamu ili Kambodži.”

Razvodeći se tokom 2016. godine par je postigao sporazum o starateljstvu nad svojom djecom i sud ih je zvanično proglasio “samcima”, ali još finaliziraju finansijski deo razvoda.

Pretpostavlja se da Bred ima bogatstvo koje vredi 300 miliona dolara dok Anđelinina imovina vredi 100 miliona dolara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana