Алиша Киз посветила пјесму свим херојима који се боре са вирусом корона

ГС
Алиша Киз посветила пјесму свим херојима који се боре са вирусом корона

Пјевачица Алиша Киз пјесму “Good Job” је написала прошле године са супругом, продуцентом Свизом Битзом, а биће служвено објављена на Алишином надолазећем, седмом студијском албуму “Alicia” који се ускоро очекује.

Пјесма је у оригиналу била написана у част свим неопјеваним херојима у њеном животу, као што је њена мајка или неки други који су често остали незапажени. Но, с обзиром на глобалну пандемију, испоставило се да њена порука одговара садашњем тренутку.

Стога је Алиша Киз синоћ на ЦНН-у премијерно извела пјесму “Good Job”, а пјесма ће бити и дио ЦНН-ове кампање “Heroes”.

“Гдје год да сте, на првим линијама у болницама, учите дјецу код куће, носите пошту, пакете, храну, или се суочавате с неким другим особним потешкоћама због Ковид-19, саосјећам се с вама. Видимо вас, волимо вас и цијенимо”, каже славна пјевачица.

ЦНН-ова “Heroes” кампања слави обичне људе који су постали хероји током Ковид-19 кризе те позивају гледаоце да дијеле фотографије и видее појединаца из њихових заједница који раде одличан посао (“Good Job”) како би свијет учинили бољим, сигурнијим и здравијим мјестом. ЦНН ће приказивати колекцију тих материјала кроз ТВ и дигиталне канале сваке седмице.

Пјесму можете послушати овдје овдје
(НН)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана