Ališa Kiz posvetila pjesmu svim herojima koji se bore sa virusom korona

GS
Ališa Kiz posvetila pjesmu svim herojima koji se bore sa virusom korona

Pjevačica Ališa Kiz pjesmu “Good Job” je napisala prošle godine sa suprugom, producentom Svizom Bitzom, a biće služveno objavljena na Ališinom nadolazećem, sedmom studijskom albumu “Alicia” koji se uskoro očekuje.

Pjesma je u originalu bila napisana u čast svim neopjevanim herojima u njenom životu, kao što je njena majka ili neki drugi koji su često ostali nezapaženi. No, s obzirom na globalnu pandemiju, ispostavilo se da njena poruka odgovara sadašnjem trenutku.

Stoga je Ališa Kiz sinoć na CNN-u premijerno izvela pjesmu “Good Job”, a pjesma će biti i dio CNN-ove kampanje “Heroes”.

“Gdje god da ste, na prvim linijama u bolnicama, učite djecu kod kuće, nosite poštu, pakete, hranu, ili se suočavate s nekim drugim osobnim poteškoćama zbog Kovid-19, saosjećam se s vama. Vidimo vas, volimo vas i cijenimo”, kaže slavna pjevačica.

CNN-ova “Heroes” kampanja slavi obične ljude koji su postali heroji tokom Kovid-19 krize te pozivaju gledaoce da dijele fotografije i videe pojedinaca iz njihovih zajednica koji rade odličan posao (“Good Job”) kako bi svijet učinili boljim, sigurnijim i zdravijim mjestom. CNN će prikazivati kolekciju tih materijala kroz TV i digitalne kanale svake sedmice.

Pjesmu možete poslušati ovdje ovdje
(NN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana